Cristiano Ronaldo siirtyi vuodenvaihteessa vapaana agenttina saudiarabialaisseura Al-Nassrin riveihin.

Ronaldo allekirjoitti Al-Nassrin kanssa kahden ja puolen vuoden mittaisen pelaajasopimuksen.

Helmikuun alussa 38 vuotta täyttävä Ronaldo purki sopimuksensa Manchester Unitedin kanssa marraskuussa juuri ennen Portugalin MM-kisaurakan käynnistymistä. Ronaldo ajautui sivuraiteille Manchester Unitedissa ja haukkui Piers Morganin haastattelussa muun muassa Erik ten Hagin ja entiset joukkuetoverinsa.

El Mundon mukaan Ronaldo riitautui entisen agenttinsa Jorge Mendesin kanssa marras-joulukuussa. Lehden saamien tietojen mukaan Ronaldo vaati Mendesiä saamaan hänelle sopimuksen joko Chelseasta tai Bayern Münchenistä tai muutoin hyökkääjä antaisi potkut agentilleen.

Mendes yritti parhaansa mukaan saada silloiselle asiakkaalleen sopimuksen mainituista seuroista, mutta kumpikaan ei tarjonnut sitä Ronaldolle hänen valtavan palkkansa ja vaatimusten vuoksi.

El Mundon mukaan Mendes piti Ronaldon vaatimuksia hulluina ja sanoi sen myös kasvotusten pelaajalle. Sittemmin kaksikon tiet erosivat, eikä Mendesillä ollut osaa tai arpaa Ronaldon Al-Nassr -siirron suhteen.

LUE LISÄÄ: Cristiano Ronaldo ja superagentti lopettivat monivuotisen yhteistyönsä – kohusiirron järjesteli toinen luottomies