Erling Haaland teki hattutempun sunnuntaina Wolverhamptonin verkkoon Valioliigassa.

Kyseessä oli Haalandille sarjakauden neljäs hattutemppu. Haaland on nyt tehnyt peräti 25 maalia Valioliigassa, vaikka hän on pelannut vasta 19 sarjaottelussa. Haaland johtaa ylivoimaisesti Valioliigan maalipörssiä. Maalipörssin toisena oleva Harry Kane on jäänyt kymmenen maalin päähän Haalandista.

Haaland olisi voittanut nykyisellä maalimäärällään maalikuninkuuden neljällä edellisellä valioliigakaudella. Neljän edellisen kauden aikana Valioliigan maalikuninkuus on voitettu 22-23 maalilla.

Haalandista tuli myös sunnuntain maali-iloittelun myötä nopeiten neljä hattutemppua Valioliigassa tehnyt pelaaja. Ruud van Nistelrooy piti ennätystä hallussaan tehtyään neljännen hattutemppunsa 65. valioliigaottelussa, mutta Haaland tarvitsi siihen vain 19 ottelua.

Pep Guardiola otti Haalandin vaihtoon tunnin kohdalla, kun Manchester City johti ottelua 3-0. Ottelu päättyi samoihin lukemiin. Manchester City nousi ainakin hetkeksi kahden pisteen päähän kaksi ottelua vähemmän pelanneesta Arsenalista.