Huuhkajissa 26 kertaa esiintynyt keskikenttäpelaaja Fredik Jensen on tehnyt kesään 2025 asti ulottuvan jatkosopimuksen saksalaisen Augsburgin kanssa.

Jensen, 25, pelaa viidettä kauttaan Augsburgissa siirryttyään seuraan vuonna 2018 hollantilaisesta Twentestä. Suomen kentillä hän edusti nuorena FC Futuraa, FC Honkaa ja HJK:ta.

Augsburgissa Jensen on pelannut 59 ottelua tehden niissä yhteensä kuusi maalia ja syöttäen seitsemän.

– Olen todella iloinen jatkosopimuksestani Augsburgin kanssa, koska minun on todella hyvä olla täällä. Meillä on mahtava joukkue ja olen vaikuttunut Augsburgin potentiaalista, kommentoi Jensen saksalaisseuran tiedotteessa.

– Fredrik Jensen on dynaamisuudellaan ja monipuolisuudellaan tärkeä pelaaja meille. Valitettavasti loukkaantumiset ja sairaudet ovat viime vuosina hidastaneet hänen urakehitystään kerta toisensa jälkeen. Mutta varsinkin tällä kaudella hän on pystynyt intensiivisen työnteon ansiosta pelaamaan tasaisemmin ja tahkonnut enemmän minuutteja kuin yhdelläkään aiemmalla kaudella. Olemme vakuuttuneita, että hän jatkaa tätä kehitystä ja me menestymme yhdessä, sanoi Augsburgin urheilutoimenjohtaja Stefan Reuter.

Augsburg on 15 kierroksen jälkeen Bundesliigassa 14. sijalla, pisteen päässä karsijan paikasta.

FC Augsburg

@FCAugsburg
Der #FCA verlängert den Vertrag mit Fredrik #Jensen um 2️⃣ Jahre bis Sommer 2️⃣⚽2️⃣5️⃣!

👉 Alle ℹ️nfos: fca07.com/Jensen2025

#FCA #FCA1907 #fcaugsburg