Saksan Bundesliigassa pelaava Bayer Leverkusen tiedotti perjantaina hankkineensa uuden maalivahdin.

Itävallan A-maajoukkuerinkiin kuuluva Patrick Pentz allekirjoitti kesään 2025 ulottuvan sopimuksen Leverkusenin kanssa. 25-vuotias maalivahti siirtyy Leverkuseniin ranskalaisesta Stade Reimsistä. Pentz ehti pelata kuluvalla kaudella seitsemän ottelua Ranskan pääsarjassa.

Saksalaismedian mukaan Pentz on Leverkusenin uusi kakkosvahti. Huuhkajien Lukas Hradecky jatkaa ykkösmaalivahdin roolissa. 33-vuotias Hradecky on Leverkusenin kapteeni.

Hradecky on ollut kuluvallakin kaudella Leverkusenin selvä ykkösvahti. Hradecky on pelannut yhtä ottelua lukuun ottamatta jokaisessa Leverkusenin ottelussa. Hradeckyltä jäi väliin sarjakauden toinen ottelu, jonka hän seurasi katsomosta pelikiellon vuoksi.

Hradecky allekirjoitti viime elokuussa kesään 2026 kestävän jatkosopimuksen Leverkusenin kanssa.