Al Nassrin päävalmentaja Rudi Garcia uskoo Cristiano Ronaldolla vievän aikansa päästä kiinni Saudi-Arabian liigan rytmiin.

Ronaldo, 37, ei onnistunut avaamaan maalitiliään Al Nassr -debyytissään 1-0voitossa Ettifaqista. Portugalilaisen sijaan voittomaalin iski hyökkääjäpari Anderson Talisca.

Tammkuun alussa Al Nassrin kanssa sopimuksen tehnyt Ronaldo joutui odottamaan ensi esiintymistään useita viikkoja saatuaan Manchester Unitedissa pelatessaan kahden ottelun pelikiellon.

Garcia uskoo, että Al Nassrin on löydettävä itse keinot joilla Ronaldosta saadaan paras teho irti.

– On tärkeää, että pelaajat pelaavat normaalisti, eivätkä yritä aina antaa palloa Ronaldolle, Garcia kommentoi lehdistölle.

– Tottakai kun Cristiano ja Talisca ovat yksin vapaana, heille täytyy antaa palloja. Nämä kaksi pelaajaa pystyvät olemaan ratkaisjoita. Meillä oli hyviä paikkoja keskittää, mutta liian vähän miehiä boksissa. Joskus siellä ei ollut edes Ronaldoa tai Taliscaa.

– Meidän täytyyy tehdä töitä sen eteen. Ehkä yksi mies boksissa ja toinen sen ulkopuolella.

Garcia uskoo Ronaldon voivan olla suuri ase Al Nassrin mestaruusjahdilla, kunhan portugalilaistähti sopeutuu uuteen sarjaan.

– Hän on yksi maailman parhaista pelaajista jalkapallon historiassa. Se on meistä kiinni saada hänestä paras irti. Haluan hänen nauttivan täällä pelaamisesta. Hän oli tänään iloinen ensimmäisestä esiintymisestään, Garcia lisäsi.

LUE MYÖS!