Milan Skriniarin tulevaisuus on puhuttanut jo kuukausikaupalla.

Skriniarin sopimus Internazionalen kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Osapuolet ovat keskustelleet yli puolen vuoden ajan uudesta jatkosopimuksesta, mutta yhteisymmärrystä ei ole syntynyt. 

Samaan aikaan PSG on tarjonnut Skriniarille hyvin rahakasta sopimusta. Italialaislähteiden mukaan PSG tarjoaa Skriniarille yhdeksän miljoonan euron nettovuosituloja. Inter tarjoaa seitsemän miljoonaa euroa.

PSG yritti hankkia Skriniarin jo viime kesänä ja tarjosi Interille 50 miljoonaa euroa huipputopparista, mutta Inter ei suostunut kauppaan, vaikka ei ollut päässyt sopuun jatkosopimuksesta pelaajansa kanssa.

Skriniarin ja Interin väliset jatkosopimusneuvottelut jatkuvat edelleen. 

Interin toimitusjohtaja Beppe Marottan mukaan seura ei kuitenkaan voi tehdä mahdotonta jatkosopimuksen suhteen, eli tarjota seuran talouden kannalta liian suurta palkkaa.

– Neuvottelemme jatkosopimuksesta ja olemme hyvin avokätisiä. Olemmeko optimistisia? Elämässä on aina oltava optimistinen. Tiedämme voivamme tehdä paljon asioita, mutta emme mahdotonta, Marotta muistutti.