Englannin kolmanneksi korkeimmalla sarjaportaalla, Ykkösliigassa, nähtiin tiistaina erikoinen tilanne Boltonin ja Forest Green Roversin välisessä ottelussa.

Boltonin Elias Kachunga syyllistyi törkeään temppuun, kun hän löi Forest Greenin Brandon Cooperia vatsaan.

Rikkeestä myös nousi punainen kortti, mutta se meni väärälle pelaajalle, Kachungan joukkuekaverille Dion Charlesille, joka vastasi pelin ainoan maalista.

Boltonin manageri Ian Evatt moitti Kachungaa törkytempusta, mutta lisäsi, että tuomareidenkaan ilta ei mennyt täysin putkeen.

– Emme voi kiistää, etteikö Elias olisi pettänyt kaikkien luottamusta. Hänen tekoaan ei voi hyväksyä. Hän on pyytänyt anteeksi joukkueelta ja me käsittelemme asian sisäisesti, sanoi Evatt Telegraphin mukaan.

– Rangaistusalueella sattuu ja tapahtuu koko ajan paljon. Avustava tuomari näki sen (lyönnin) hyvin, ja sitä varten on oltava terävä katse.

– Mutta sitten on tietenkin hämmentävää, että pelaaja, joka oli luultavasti 15 metrin päässä tapahtumapaikalta, joutui vedetyksi mukaan, mutta se on jo mennyttä ja me jatkamme eteenpäin.

Evattin mukaan Kachunga yritti kertoa virheestä tuomaristolle, mutta viesti ei mennyt perille.

– Me kaikki yritimme sanoa siitä. Minä jopa kävelin kentälle sanomaan siitä, mutta siinä vaiheessa avustava oli varma, että se oli Dion. Virheitä sattuu, toivottavasti se oikaistaan.

jonesy

@nathjnzy
Dion sent off because of Kachunga 🤣🤣🤣 #bwfc