Karim Benzema ilmoitti joulukuussa lopettaneensa A-maajoukkueuransa.

35-vuotias Benzema sai lihasvamman muutama päivä ennen Qatarin MM-lopputurnauksen alkamista. 

Ranskan A-maajoukkueen päävalmentaja Didier Deschamps lähetti Benzeman kotiin ennen kuin turnaus ehti käynnistyä, vaikka Benzema olisi mediatietojen mukaan ehtinyt päästä pelikuntoon neljännesvälieriin mennessä.

RMC:n saamien tietojen mukaan Benzema ilmoitti lopettavansa maajoukkueuransa saatuaan tietää Deschampsin jatkavan Ranskan A-maajoukkueen peräsimessä. Ranskan jalkapalloliitto tiedotti viime viikolla solmineensa Deschampsin kanssa kesään 2026 kestävän jatkosopimuksen. Deschampsin edellinen sopimus päättyi Qatarin MM-lopputurnaukseen.

RMC:n mukaan Benzeman ja Deschampsin välit ovat täysin poikki.

Benzema pelasi maajoukkueurallaan 97 ottelua, joissa syntyi 37 maalia.