Romelu Lukaku siirtyi viime kesänä Chelseasta lainalle Internazionaleen.

Lukaku oli siirtynyt vuotta aiemmin Interistä Chelseaan yli 110 miljoonalla eurolla, mutta ei onnistunut odotetulla tavalla Lontoossa ja palasi Interiin. Lukakun syyskausi meni pahasti penkin alle jatkuvien loukkaantumisten vuoksi. Lukaku kykeni pelaamaan vain muutamassa ottelussa.

Kallispalkkainen Lukaku kertoi Sky Sport Italian haastattelussa haluavansa jäädä Interiin. Inter haluaisi tiettävästi neuvotella Chelsean kanssa myös ensi kauden kattavasta lainasopimuksesta, mutta vain, jos Lukakun loukkaantumisongelmat hellittävät.

– Ihmiset tietävät, mitä haluan. Nyt minun on tehtävä kaikki tarvittava sen eteen, jotta Inter voittaa ja sen jälkeen katsotaan, mitä tapahtuu. Haluaisinko lopettaa urani täällä? Pitäisin siitä. Se on normaalia, mutta haluaisin myös palata Anderlechtiin lopettamaan urani. Se on ideani.

– Olen onnellinen Interissä. Olemme kunnianhimoisia kehittymisen suhteen ja haluan jäädä tänne ja tehdä asiat hyvin. Myöhemmin puhumme Chelsean kanssa ja odotamme löytävämme ratkaisun.

Lukakun odotetaan nousevan Interin avauskokoonpanoon keskiviikkoisessa Napoli-huippuottelussa.