Borussia Dortmund on käskenyt Youssoufa Moukokoa tekemään lopullisen päätöksen tulevaisuudestaan tällä viikolla tehtyään 18-vuotiaalle hyökkääjälupaukselle ”erittäin houkuttelevan tarjouksen”.

Saksalaislahjakkuuden nykyinen diili päättyy kauden lopussa ja urheilujohtaja Sebastian Kehlin mukaan seura on nyt asettanut Moukokoille ja hänen neuvonantajalleen uhkavaatimuksen, jotta pelaaja voi ”omistautua täysin urheilullisille haasteille” ennen Bundesliigan jatkumista viikonloppuna.

– Olemme koonneet erittäin houkuttelevan tarjouksen, joka antaa hänelle paljon tilaa kehittyä. Sen pitäisi johtaa päätökseen. Hänen on tehtävä se ympäristönsä ja neuvonantajansa kanssa, Kehl sanoi Kicker Magazinelle.

– Youssoufa voi nyt hyväksyä tämän tarjouksen ja sitoutua Dortmundiin, tai sitten meidän tiemme eroavat toisistaan. Haluaisin hänen valitsevan meidät, koska hän ei ole vielä kehityksensä loppupäässä ja näen hänessä valtavasti potentiaalia. Mutta meillä seurana on rajamme. Asia on nyt hänen päätettävissään.

– Youssoufa ja hänen neuvonantajansa tietävät, että odotamme päätöstä tällä viikolla, koska haluamme saada tämän selvitettyä ennen ensimmäistä peliä [MM-tauon jälkeen], jotta poika voi omistautua täysin urheilullisille haasteille.

Moukokosta – joka oli osa Saksan joukkuetta Qatarin MM-kisoissa – tuli Bundesliigan kaikkien aikojen nuorin pelaaja, kun hän korvasi Erling Haalandin vain päivä hänen 16-vuotissyntymäpäivänsä jälkeen 5-2-voitossa Hertha Berliiniä vastaan marraskuussa 2020.

Useiden Euroopan huippuseurojen tarkkailema Moukoko on tehnyt tällä kaudella kuusi maalia 14 Bundesliiga-ottelussa.

LUE MYÖS: