Seinäjoen Jalkapallokerho on vahvistanut yläkertaansa Nicaraguan maajoukkuehyökkääjä Jaime Morenolla, vahvista seura verkkosivuillaan.

27-vuotias Moreno siirtyy SJK:n paitaan vapaalla siirrolla Paraguayn pääsarjaseura Sol De Américanasta. Joulun välipäivinä allekirjoitettu sopimus kattaa kauden 2023 ja sisältää kahden vuoden option tulevista kausista.

Toukokuussa 2022 päättyneellä kaudella Moreno tykitti Nicaraguan pääsarjaseura Diriangén FC:n väreissä komeat 25 maalia 37 otteluun, auttaen edustamansa seuran Nicaraguan mestaruuteen.

Nicaraguan A-maajoukkueessa Morenolla on kasassa seitsemän maalia 28 peliin. Myös Italian passin omaava kärkimies pelasi nuorempana Euroopassa muun muassa espanjalaisseura Malagan reserveissä ja Kyproksen pääsarjaseura AEL Limassolissa.

– Olen tulossa parhaisiin vuosiini pelaajana, ja koen olevani kokeneempi, kypsempi sekä valmiimpi, joten tämä on hyvä aika aloittaa Euroopassa uudelleen. Minulla on nyt myös pelaajauraa takana Etelä-Amerikassa, joten tiedän mitä osaan ja mihin pystyn. Itseluottamukseni on paljon vahvempi, Moreno kommentoi.

SJK Seinäjoki

@SJK_Seinajoki
Tervetuloa Kerhoon hyökkääjä Jaime Moreno!

Lue SJK:n sivuilta lisää pelaajasta, Morenon haastattelu sekä SJK:n päävalmentaja Joaquin Gómezin kommentit:
👉 sjk.fi/uutiset/tervet…

#SJKfi #Veikkausliiga