Huuhkajien tähtihyökkääjä Teemu Pukki oli lauantaina tehokkaalla pelipäällä, kun hänen edustamansa Norwich kaatoi Prestonin vieraissa 4-0 Englannin Mestaruussarjassa.

Pukki, 32, tehtaili kaksi maalia ja syötti yhden, kun Kanarialinnut päätti neljän ottelun mittaiseksi venyneen voitottoman putkensa sarjapeleissä.

Kaikkiaan Pukki on pelannut tämän kauden Mestaruussarjassa 26 ottelua tehden niissä yhteensä kymmenen maalia ja syöttäen kuusi.

Launtain ottelu oli Norwichin ensimmäinen sarjapeli uuden päävalmentajansa David Wagnerin alaisuudessa. Viime sunnuntaina Norwich hävisi Wagnerin debyyttiottelussa Blackburnille 0-1 FA Cupissa.

Mestaruussarjassa vietettiin lauantaina suomalaisten maalijuhlia, sillä myös Pukin maajoukkuekaveri, Middlesbrough’n Marcus Forss heilutti verkkoa.

Forss, 23, vastasi pelin ainoasta osumasta, kun Middlesbrough kaatoi Millwallin kotikentällään 1-0. Maali oli hänelle kauden viides.

Lauantain tulosten myötä Pukin Norwich nousi seitsemänneksi ja Forssin Middlesbrough neljänneksi. Mestaruussarjan kaksi parasta joukkuetta nousevat suoraan ensi kaudeksi Valioliigaan ja sijat 3.-6. karsivat keskenään kolmannesta nousupaikasta.