Mestarien liigan neljännesvälierät käynnistyvät helmikuussa.

Yksi odotetuimmista kohtaamisista on PSG:n ja Bayern Münchenin välinen ottelupari. Kumpikin lukeutuu turnauksen voittajasuosikkeihin. Joukkueet ovat aiemminkin kohdanneet toisensa Mestarien liigan pudotuspeleissä – ja myös finaalissakin.

Jo vuosikausien ajan Bayernin ehdottomiin luottopelaajiin lukeutunut Thomas Müller odottaa innoissaan PSG:n kohtaamista Mestarien liigassa. Müller tiedostaa, miten laadukas joukkue on vastassa – etenkin hyökkäyspäässä.

– Mielestäni PSG on maailman hienointa jalkapalloa hyökkäyspäässä pelaava joukkue. Kun heidän kolme hyökkääjää on pelipäällä, on totta puhuen upea seurata heitä ulkopuolelta. Mutta ikävä kyllä meitä vastaan heidän esittämä taide joutuu hetkeksi tauolle, Müller vakuutti saksalaismedialle.

– Olen hyvin innoissani siitä. Viime kaudella putosimme mielestäni liian aikaisin ja tällä kaudella haluamme edetä pidemmälle. On turha sanoa ääneen, miten tärkeä kilpailu Mestarien liiga on Bayernille. Monista eri syistä.

Müllerin mukaan yksikään seura ei pidä Bayernia vastaan pelaamisesta.

– On selvää, miten kova vastustaja PSG on, mutta en ole edelleenkään tavannut ensimmäistäkään joukkuetta, joka pitäisi Bayernia vastaan pelaamisesta. Edes PSG ei tykkää siitä, vaikka heillä on Lionel Messi, Kylian Mbappé ja Neymar loistavassa iskussa, kuten MM-kisoissa näimme.