Thomas Tuchel on kiinnostunut Tottenhamin päävalmentajan paikasta, kertoo Evening Standard.

Tottenhamia luotsaa huippuarvostettu Antonio Conte, mutta italialaisvalmentajan asema on kyseenalaistettu heikkojen tulosten jälkeen. Lisäksi Conte on aina vastannut kierrellen, kun häneltä on kysytty halustaan jatkaa seurassa.

Conten ja Tottenhamin sopimus päättyy ensi kesänä, mutta seuralla on optio pidentää sitä 12 kuukaudella.

Tuchel on ollut vailla työpaikkaa saatuaan viime syyskuussa kenkää Chelseasta. Hän on pitänyt taukoa jalkapallosta, mutta Evening Standardin mukaan hän on nyt halukas palaamaan hommiin ja kuuntelemaan tarjouksia huippuseuroilta.

Chelseassa Tuchel voitti muun muassa kauden 2020-21 Mestarien liigan ja oli erittäin pidetty kannattajien keskuudessa, mutta hän ajautui erimielisyyksiin lontoolaisseuran uusien omistajien kanssa.

Tottenham ponnistaa Chelsean tavoin Lontoosta, mutta Tuchel ei näe ongelmaa siirtyä kilpailevaan seuraan Englannin pääkaupungissa. Evening Standardin mukaan hän nautti elämisestä Lontoossa ja hän oli kiinnostunut myös Englannin päävalmentajan paikasta, mutta siinä tehtävässä jatkaa yhä Gareth Southgate.