Huuhkajien laitapuolustajan Jere Urosen seuraava osoite löytyy Bundesliigasta Schalke 04:n riveistä. Saksalaisseura tiedotti asiasta lauantaina. Lainasopimus kattaa meneillään olevan kauden loppuun, sekä sisältää osto-option.

FC Schalke 04

@s04_en
It's official! ✍️☑️

Left-back Jere Uronen has joined #S04 on loan from Ligue 1 side Stade Brest, with an option to buy. 🤝

Great to have you, Jere! 🔵⚪
Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Uronen, 28, siirtyy Schalkeen ranskalaisseura Brestistä. Uronen siirtyi Ranskan Ligue 1:n seuraan kesällä 2021 belgialaisseura Genkistä. Urosen peliaika tällä kaudella on ollut vähäistä, sillä peliminuutteja sarjapeleissä on kertynyt yhteensä alle 300 minuutin verran.

Saksassa Urosta odottaa putoamistaistelu, sillä Schalke majailee tällä hetkellä Bundesliigan viimeisellä sijalla. Matkaa putoamisviivan yläpuolelle on tällä hetkellä viisi pistettä.