Andrea Pirlo valmensi Juventusta kauden 2020-21.

Kyseisellä kaudella Juventus sijoittui Serie A:ssa neljänneksi ja putosi Mestarien liigasta neljännesvälierissä Portolle, mutta voitti kauden lopussa Coppa Italian mestaruuden. Pirlo jätti Juventuksen kauden jälkeen.

Pirlo valmentaa nykyään Turkin pääsarjaseura Karagümrükia. Istanbulilaisseura on parhaillaan yhdeksäntenä Turkin Superliigassa.

Pirlo pääsi valmentamaan Juventuksessa Cristiano Ronaldoa. Ronaldo pelasi Pirlon alaisuudessa 44 ottelua, joissa syntyi 36 maalia. Pirlon mukaan Ronaldo oli todellinen esimerkkipelaaja, joka halusi pelata kaikissa otteluissa.

– Minulle oli helppoa työskennellä Ronaldon kanssa. Hän oli hyvä tyyppi ja todella ammattimainen. Ronaldo halusi pelata kaikki ottelut, ja tehdä kaikissa otteluissa maalin. Meillä ei ollut ongelmia, mutta jalkapallo muuttuu todella nopeasti. Niin myös ikäkin. Kenties Ronaldolla oli ongelmia toisessa seurassa, mutta minulle hänen valmentaminen oli hieno kokemus, Pirlo totesi Daily Mailille.

38-vuotias Ronaldo pelaa nykyään saudiarabialaisessa Al-Nassrissa. Ronaldo teki torstaina neljä maalia Saudi-Arabian pääsarjassa. Lue lisää täältä.

LUE MYÖS