Argentiinan maailmanmestari Alexis Mac Allisterin Carlos-isä myöntää kesäsiirron olevan Brighton-tähdelle mahdollinen.

Mac Allister, 24, nousi Qatarin MM-kisoissa suuren yleisön huulille yllätysonnistujana Argentiinan ryhmässä. Valioliigapelaaja oli lohkovaiheen toisen Meksiko-ottelun jälkeen jokaisessa pelissä avauksen mies.

Mac Allister solmi ennen MM-kisoja kolmen vuoden jatkosopimuksen Brightonin kanssa. Pelaajan agenttina toimiva isä vahvistaa poikansa olevan onnellinen nykyisessä osoitteessaan, mutta siirto suurempiin ympyröihin pysyy suunnitelmissa.

– Hän on tällä hetkellä Brightonin mies. Hän nautti menestyksestä rauhassa seurassa, joka rakastaa häntä. Hän voi hyvin seurassa, mutta me tiedämme että kesällä lähtö voi olla hyvinkin mahdollinen, Carlos Mac Allister kommentoi poikansa tilannetta Tyc Sportsille.

Mac Allister on tehnyt tällä kaudella 18 valioliigaotteluun viisi maalia.

LUE MYÖS!