Niklas Moisander loukkasi vakavasti polveaan syyskuussa.

Moisanderin polven eturistisiteet repesivät ja edessä oli leikkaus. Ruotsalaista Malmöä edustava Moisander on sittemmin kuntouttanut leikattua polveaan.

Fotbollskanalen haastatteli Moisanderia.

Entisen Huuhkajat-kapteenin kuntouttamisurakka on sujunut odotettua paremmin. 37-vuotias Moisander uskoo palaavansa kentille kesällä. Vakava polvivamma oli merkittävä takaisku Moisanderille, sillä kyseiset vammat ovat usein johtaneet kokeneiden pelaajien lopettamiseen. Turkulaistaustainen toppari ei kuitenkaan suostunut lopettamaan uraansa polvivamman vuoksi.

– Odotan palaavani kentille ennen kesäkuun taukoa. Olen kohdannut urallani monia asioita, joten osaan laittaa tällaiset asiat perspektiiviin. Tietenkin olin hyvin surullinen, kun loukkaannuin, mutta sinä yönä päätin, ettei se lopettaisi uraani. Taistelen ja lisäksi olen ollut positiivinen, jonka uskon auttaneen.

– Lähtökohtaisesti puhumme paluusta ennen kesäkuun taukoa tai kenties heinäkuussa. Voin sanoa odottavani palaavani aiemmin. Kuntoutus on sujunut todella hyvin ja tunnen kroppani varsin hyvin. En odota enää sen suurempia ongelmia, koska olemme edenneet pitkälle kuntoutuksessa.

Malmö teki Moisanderin kanssa kauden 2023 kattavan jatkosopimuksen marraskuussa.