Jere Uronen siirtyi tammikuun alussa Stade Brestistä loppukaudeksi lainalle saksalaiseen Schalkeen.

Uronen on saanut mukavasti vastuuta Bundesliigassa. Uronen on ollut siirtonsa jälkeen avauskokoonpanossa Schalken kaikissa sarjaotteluissa.

Bundesliigan jumbona oleva Schalke kohtasi sunnuntaina jaetulla sarjan kärkipaikalla majailevan Union Berlinin. Uronen oli tuttuun tapaan avauskokoonpanossa, mutta joutui jättämään kentän jo avausjaksolla varotoimenpiteenä. Schalken mukaan Urosella oli ongelmia lähentäjälihaksensa kanssa.

Schalke on pelannut jo neljä peräkkäistä nollapeliä, ja on noussut viikkojen saatossa kuuden pisteen päähän putoamisviivan paremmasta puolesta. Schalke on tosin voittanut kuluvalla kaudella vain kaksi sarjaottelua.

Schalke kohtaa viikonloppuna Stuttgartin Bundesliigassa. Ottelu on Schalkelle suuri, sillä Stuttgart on niin ikään putoamistaistossa. Saksalaismedian mukaan Urosen pitäisi lähtökohtaisesti olla pelikunnossa Stuttgart-ottelussa.

Vamma ei siten vaikuta Huuhkajien EM-karsinta-avaukseen. Karsinnat käynnistyvät Huuhkajien osalta 23. maaliskuuta vierasottelulla Tanskaa vastaan. 26. maaliskuuta vuorossa on vierasottelu Pohjois-Irlannissa.