Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri on myöntänyt, että torinolaisseuran ykköstavoite loppukautta ajatellen on yksinkertaisesti välttyä sarjaputoamiselta sen kärsittyä pistevähennyksistä rangaistuksena virheellisestä kirjanpidostaan.

Kaksi kolmesta viimeisestä ottelustaan hävinneellä Juvetuksella on meneillään vaikea kausi. Se on Serie A:n sarjataulukossa 13. sijalla jahdattuaan vielä viime vuoden puolella TOP4-sijoitusta ennen 15 pisteen menettämistä taloussotkunsa seurauksena tammikuussa.

Nyt Bianconeri on vain 10 pisteen päässä putoamisviivasta. Uudet olosuhteet ovat saaneet Allegrin korostamaan, kuinka joukkueen ensisijaisena tavoitteena on saavuttaa 40 pistettä, jotta he eivät vaan putoaisi Serie B:hen.

– Tosiasia on, että meillä on 23 pistettä. Meidän on saavutettava 40 pistettä, jotta vältämme putoamisen. Se saa minut nauramaan, mutta näin se on. Ensimmäinen tavoite on ottaa kiinni meitä edellä olevat, Allegri kertoi Goalin mukaan toimittajille.

– Tavoitteiden asettaminen nyt on muuten mahdoton ajatus. Meidän on vain tavoiteltava edessämme olevaa joukkuetta ja noustava hitaasti. Huomenna meidän on voitettava, koska kolmesta viimeisestä liigapelistä olemme saaneet vain yhden pisteen.

LUE MYÖS!