Union Berlinin laitapuolustaja Jerome Roussillon ei onnistunut laittamaan palloa sisään tyhjän maalin häämöttäessä, kun hänen joukkueensa päihitti Wolfsburgin Saksan Cupin neljännesvälierissä tiistai-iltana.

Ottelun ollessa 2–1 kotijoukkue Union hyväksi, lähetti Wolfsburg maalivahtinsa ylös kulmapotkua varten. Se ei kuitenkaan tuottanut toivottua tulosta, mikä avasi Roussillonille kultaisen maalintekopaikan berliiniläisten iskettyä nopeasti vastaan.

Ranskalainen juoksi pallon kanssa läpiajoon tyhjän maalin häämöttäessä, mutta odotteli ratkaisunsa kanssa liian pitkään ja laukoi pelivälineen lopulta päin tielle joussutta puolustajaa. Ottelu vihellettiin samalla poikki, eikä munaus Unionin onneksi estänyt sitä etenemästä jatkoon.

Pitääkseen myös huolen siitä, ettei Roussillon jäisi harmittelemaan hukattua maalipaikkaansa, antoivat hänen joukkuetoverit 30-vuotiaalle mahdollisuuden uusia yrityksensä huvittavalla tempauksella kotifanien edessä.

Jos alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

The DFB-Pokal

@DFBPokal_EN
When you miss a chance as easy as this, it's only fair you get another go 😉

Great banter from Jérôme Roussillon's @fcunion_en teammates 😅👏

#DFBPokal #FCUWOB

LUE MYÖS!