Brahim Díaz voitti viime kaudella AC Milanin kanssa Serie A:n mestaruuden.

Brahimin lainasopimus AC Milanin kanssa päättyy tänä kesänä, ja edessä on paluu Real Madridiin. Hyökkäävänä keskikenttäpelaajana tunnettu Brahim on viimeistellyt kuluvalla kaudella viisi maalia AC Milanin paidassa. Brahim iski tiistaina voittomaalin Tottenhamin verkkoon Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa San Sirolla.

Bein Sportsin saamien tietojen mukaan Marokon A-maajoukkueen päävalmentaja Walid Regragui haluaa houkutella Brahimin edustamaan maajoukkuetasolla Marokkoa.

Regragui uskoo Marokon MM-kisamenestyksen nostavan saumoja Brahimin vakuuttamisen suhteen. Marokko sijoittui Qatarin MM-lopputurnauksessa sensaatiomaisesti neljänneksi pudotettuaan neljännesvälierissä Espanjan ja puolivälierissä Portugalin.

23-vuotias Brahim on syntynyt Espanjassa, ja on edustanut Espanjaa lukuisissa juniorimaajoukkueissa.

Marokon jalkapalloliitto yritti houkutella Brahimia maajoukkueeseensa tiettävästi juuri ennen Qatarin MM-kisoja, kun joukkue kärsi yllättävistä loukkaantumisista, mutta tuolloin pelaaja ei näyttänyt ehdotukselle vihreää valoa.