Jesé Rodríguez nousi jalkapalloilevan maailman tietoisuuteen noin kymmenen vuotta sitten.

Nuori vasen laitahyökkääjä nousi Real Madridin edustusjoukkueeseen ja pelasi vakuuttavasti, mutta loukkasi polvensa vakavasti keväällä 2014.

Kahta vuotta myöhemmin edessä oli siirto PSG:hen. PSG maksoi Jeséstä 25 miljoonaa euroa, mutta ei saanut missään vaiheessa rahoilleen vastinetta.

Jesé epäonnistui PSG:ssä ja hänet lainattiin nopeasti La Liga -seura Las Palmasiin. Sieltä matka jatkui niin ikään lainalle Valioliigassa pelanneeseen Stokeen, mutta Jesén aika Stokessa jäi kesken, kun pelaaja jätti seuran ilmoittamatta päätöksestään. Espanjalaislaitahyökkääjä palasi silloin kotikonnuilleen Kanariansaarille hoitamaan sairasta lastaan.

PSG lainasi Jesén sittemmin Betisiin ja Sportingiin, mutta pelaaja ei noussut Real Madrid -aikojen tasolleen missään.

Todellisena ongelmapelaajana tunnettu Jesé pelasi syyskauden Turkin pääsarjaseura Ankaragücüssa, mutta seura purki hänen sopimuksensa tammikuussa. Jesén peliesitykset eivät tiettävästi vastanneet seuran odotuksia.

Gianluca Di Marzion mukaan Jesé siirtyy vapaana agenttina Serie A -seura Sampdoriaan. Jesé käy torstaina Sampdorian lääkärintarkastuksessa. Sampdoria on kahdeksan pisteen päässä Serie A:n putoamisviivan paremmasta puolesta, joten Jeséllä ja kumppaneilla on melkoinen työ edessään, jos Sampdoria meinaa pelata ensi kaudellakin Italian pääsarjatasolla.