PSG ja Lille kohtasivat toisensa viime viikonloppuna Ranskan pääsarjassa.

PSG voitti ottelun dramaattisten vaiheiden jälkeen Leo Messin lisäajan vapaapotkumaalin myötä 4-3, vaikka Lille johti ottelua vielä muutama minuutti ennen varsinaisen peliajan päättymistä.

Lille näytti jo voittavan ottelun ja hakevan täyden pistepotin kotimatkalleen Pariisista.

Se sai PSG:n urheilutoimenjohtaja Luis Camposin tuohtumaan. Campos tuli katsomosta kentän laidalle huutamaan ohjeita PSG:n pelaajille. PSG:n päävalmentaja Christophe Galtier katsoi penkiltä kummastuneena Camposin performanssia.

L’Équipen mukaan Campos ei saa rangaistusta, koska hänellä oli lupa olla kentän laidalla. Sen sijaan Campos ei saanut istua penkillä, koska häntä ei oltu nimetty ottelupöytäkirjaan.

Hiljattain Campos otti verbaalisesti yhteen PSG:n pelaajien kanssa pukukopissa AS Monacolle kärsityn tappion jälkeen. Neymar syytti sanasodan yhteydessä Camposia huonosti hoidetuista siirtoikkunoista.

– Camposille jalkapallo on intohimon aihe. Hän on kilpailijaluonne. Campos kuuluu seurajohtoon, eikä minulla ole mitään ongelmaa hänen kanssaan. Hän ei antanut minulle teknisiä ohjeita. Nyt puhuttiin intohimosta, Galtier vastasi kysymyksiin liittyen Camposin käyttäytymiseen.

Andrés Onrubia Ramos

@AndiOnrubia
Luis Campos, consejero deportivo del PSG, ha bajado al banquillo a ponerse a dar indicaciones a los jugadores en medio de la derrota contra el Lille. Yo no entiendo nada.

LUE LISÄÄ