Bayern Münchenin päävalmentaja Julian Nagelsmann uskoo, että Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjä Kylian Mbappé on pelikunnossa joukkueiden kohdatessa 14. helmikuuta Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa.

PSG kertoi torstaina, että Mbappé, 24, on seuraavat kolme viikkoa sivussa reisivamman takia, mutta Nagelsmann suhtautuu ranskalaisseuran tiedotteeseen epäilevästi.

– En usko, että hän on sivussa, joten en odota muuta. En tiedä, mikä [vamma] hänellä on, joten oletan, että hän pelaa. Heidän kotisivuillaan sanotaan hieman epämääräisesti, että hän olisi poissa jopa kolme viikkoa, kommentoi Nagelsmann ESPN:n mukaan.

Saksalaisluotsi lisäsi, että vamman nimeämättä jättäminen saattaa olla osa PSG:n strategiaa.

– En näe hänen jäävän pois pelistä, jos ei ole mitään rakenteellista vammaa. On liian aikaista sanoa jo nyt, että hän ei pelaa, jos ei ole rakenteellista vammaa.