Äänitallenne, jossa Napolin päävalmentaja Luciano Spalletti arvioi joukkueensa mahdollisia Mestarien liiga -vastustajia, on levinnyt ympäri nettiä viime päivinä.

Spalletti keskustelee siinä kannattajan kanssa Mestarien liigan puolivälieräarvonnnasta. Napoli sai vastaansa AC Milanin ja on kaaviossa eri puolella kuin Real Madrid, Manchester City, Bayern München ja Chelsea. Spalletti myönsi, että ”huokaisi helpotuksesta” perjantain arvonnan jälkeen.

– En missään nimessä halunnut Bayernia tai Man Cityä, 64-vuotias sanoi tallenteella Corriere dello Sportin mukaan.

– Huokaisin helpotuksesta, kun saimme otteluparin AC Milanin kanssa, koska tilanne ei näyttänyt hyvältä.

Spalletti vähätteli sen jälkeen vihjailuja siitä, että hänen joukkueelleen olisi auennut suhteellisen helppo reitti loppuotteluun, kun ottaa huomioon, miltä muut vaihtoehdot olisivat näyttäneet.

– Lopettakaa puheet siitä, että peli olisi jo voitettu, Spalletti jatkoi osoittaen uskovansa, että joukkueiden aiemmat tulokset Serie A:ssa lentävät ikkunasta ulos Mestarien liigan aikana.

Ensimmäinen osaottelu Napolin ja Milanin välillä pelataan 12. huhtikuuta San Sirolla, ja toinen osaottelu 18. huhtikuuta Stadio Diego Armando Maradonalla. Otteluparin voittaja kohtaa välierissä joko Internazionalen tai Benfican.