Manchester Cityn manageri Pep Guardiola oli tiistaina hyvällä tuulella hänen joukkueensa voitettua RB Leipzigin 7-0 Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osassa.

City eteni otteluparista jatkoon ylivoimaisesti yhteismaalein 8-1.

Tiistain kirkkaimmasta tähdestä ei ollut minkäänlaista epäselvyyttä, sillä manchesterilaisten tähtihyökkääjä Erling Haaland tykitti peräti viisi maalia ennen kuin tuli vaihtoon reilun tunnin kohdalla.

Haalandin, 22, lisäksi ainoastaan Lionel Messi ja Luiz Adriano ovat pystyneet tekemään viisi maalia yhdessä Mestarien liigan ottelussa. Messillä ja Adrianolla meni temppuun hieman yli 80 minuuttia, kun taas Haalandilla oli viisi osumaa kasassa jo 57 peliminuutin jälkeen.

– Viisi maalia… Tämän kaverin ongelma on se, että häntä kritisoidaan, jos hän ei tee kahta tai kolmea maalia, sanoi Guardiola BBC:n mukaan.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Espanjalaisluotsilta kysyttiin, onko Haaland ollut se puuttuva palanen Cityn Mestarien liigan jahdissa.

– Me olemme aina tehneet maaleja Mestarien liigassa. Teimme neljä Madridia vastaan, kuusi Monacoa vastaan, neljä Tottenhamia vastaan. Ongelmamme ei ole maalien tekeminen, vaan tyhmien maalien päästäminen.

Guardiola näpäytti oman elämänsä huippuvalmentajia, jotka ovat kyseenalaistaneet hänen taktisia valintojaan.

– Jos voitamme, olen oikeassa. Jos häviämme, olen väärässä. Mutta minulla on paljon tietoa, jota edes teillä (lehdistöllä) ei ole.

– Minulla on enemmän tietoa kuin Twitterin tyypeillä. Olen pahoillani. Tänään minä olen oikeassa. Minä olen oikeassa.