Ángel Di María siirtyi viime kesänä vapaana agenttina Juventukseen.

Kokeneen Di Marían syyskausi oli haastava, sillä argentiinalaistaituri kärsi niin loukkaantumisista kuin pelikielloistakin. Di María voitti joulukuussa Argentiinan kanssa maailmanmestaruuden ja on sittemmin pelannut loistavaa jalkapalloa Juventuksessa.

35-vuotias Di María on tehnyt vuodenvaihteen jälkeen seitsemän maalia Juventuksen paidassa ja on noussut joukkueen ehdottomaksi avainpelaajaksi. Di Marían sopimus seuran kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

La Gazzetta dello Sportin saamien tietojen mukaan Di María on halukas solmimaan ensi kauden kattavan jatkosopimuksen Juventuksen kanssa. Di María kokee kuuluvansa Juventuksen johtaviin pelaajiin ja ajattelee Juventukseen jäämisen olevan paras vaihtoehto päästäkseen huippukunnossa kesän 2024 Copa Américaan.

Di María on väläytellyt julkisuudessa haluavansa palata lähitulevaisuudessa kotimaahansa Argentiinaan edustakseen kasvattajaseuraansa Rosario Centralia, mutta se saa odottaa, jos laitahyökkääjä allekirjoittaa jatkosopimuksen Juventuksen kanssa.