Hollannin miesten maajoukkue on lähettänyt viisi pelaajaansa kotiin heidän sairastuttua virusinfektioon.

Cody Gakpo (Liverpool), Matthijs de Ligt (Bayern München), Sven Botman (Newcastle), Joey Veerman (PSV Eindhoven) ja Bart Verbruggen (Anderlecht) joutuivat lähtemään maajoukkueen harjoitusvahvuudesta, vahvisti Hollannin jalkapalloliitto torstaina.

Viisikon tilalle Hollanti on kutsunut Ryan Gravenberchin (Bayern München), Kjell Scherpenin (Vitesse) ja Stevan de Vrij’n (Internazionale).

Sairastumisten lisäksi Hollannin joukkuetta ovat riepotelleet myös Frenkie de Jongin (Barcelona) ja Steven Bergwijnin (Ajax) loukkaantumiset.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

OnsOranje

@OnsOranje
🚨 𝐅𝐢𝐯𝐞 𝐩𝐥𝐚𝐲𝐞𝐫𝐬 𝐥𝐞𝐚𝐯𝐞 𝐭𝐫𝐚𝐢𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐜𝐚𝐦𝐩.

😕 Sven Botman, Cody Gakpo, Matthijs de Ligt, Joey Veerman & Bart Verbruggen left our training camp this morning. They are suffering from a virus infection. Get well soon, boys. 🧡

ℹ️ onsoran.je/230323

Telegraaf-lehden mukaan Hollannin joukkueessa uskotaan, että pelaajat sairastuivat infektioon keskiviikkona syömänsä kanacurryn takia.

Hollannin päävalmentaja Ronald Koeman sanoi, että hän luottaa joukkueeseensa poissaoloista huolimatta.

– Minulla on kaksi pelaajaa jokaiselle hyökkäyspään paikalle. Paperilla minulla on kuusi hyökkääjää, ja se riittää minulle, kommentoi Koeman AP:n mukaan.

Hollanti kohtaa perjantaina EM-karsintojen avausottelussaan Ranskan vieraskentällä ennen kuin se isännöi maanantaina Gibraltaria Rotterdamissa.