Leo Messin ja Sergio Ramosin sopimukset PSG:n kanssa päättyvät kuluvan kauden jälkeen.

L’Équipen mukaan PSG ei ole vielä tehnyt päätöstä kaksikon tulevaisuuden suhteen.

Lehti kertoo seurajohdon todennäköisesti odottavan kauden loppuun ennen kuin se päättää, jatkaako Ramos joukkueessa.

PSG hävisi Mestarien liigan neljännesvälierissä Bayern Münchenille tylysti yhteismaalein 0-3, mutta Ramos esiintyi otteluissa edukseen ja PSG:n seurajohdon mielipide Ramosin mahdollisesta jatkosta on muuttunut. Jos ennen Bayern-otteluparia Ramosin jatko oli epätodennäköistä, nyt se on jälleen hyvinkin mahdollista.

Ramos haluaisi jatkaa uraansa PSG:ssä.

L’Équipen mukaan PSG on vuotanut ranskalaismedialle, ettei se ole välttämättä valmis suostumaan kaikkiin Messin suuriin palkkavaatimuksiin. Osapuolten väliset jatkosopimusneuvottelut jatkuvat lähitulevaisuudessa.

Messi ja Ramos siirtyivät PSG:hen vapaina agentteina kesällä 2021.