Huuhkajien maalivahdin Lukas Hradeckyn edustama Bayer Leverkusen voitti sunnuntaina Bayern Münchenin kotikentällään 2-1 Bundesliigassa.

Leverkusen aloitti ottelun pirteästi, mutta Bayern siirtyi 22. minuutilla johtoon avausjakson ensimmäisestä ja ainoasta maalintekoyrityksestään.

Toista jaksoa oli takana vajaat kymmenen minuuttia, kun Leverkusenille vihellettiin rangaistuspotku. Ensin erotuomari nosti Amine Adlille varoituksen sukeltamisesta, mutta videotarkistuksen jälkeen kortti peruttiin ja pallo vietiin pilkulle.

Vetovastuun otti Exequiel Palacios, joka upotti pelivälineen vasempaan alakulmaan.

Peliaikaa oli jäljellä noin 20 minuuttia, kun tuomari varoitti taas Adlia liian innokkaasti filmaamisesta. Tilanne tarkistettiin jälleen videolta, ja tulos oli sama: kortti peruttiin ja pallo vietiin pilkulle. Pallon taakse asteli toistamiseen Palacios, joka vei kotijoukkueen johtoon.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Football Talent Scout - Jacek Kulig

@FTalentScout
Bayer Leverkusen vs Bayern

☑️55' Amine Adli gets a yellow card for simulation - VAR intervention, penalty, no yellow card

Incredible!

Bayer Leverkusen nousi tuloksen myötä kahdeksannelle sijalle ja Bayern München jatkaa toisena. Tasapelillä Bayern olisi noussut Borussia Dortmundin ohi sarjakärkeen.

Hradeckylle, 33, kirjattiin viisi torjuntaa Bayernia vastaan. Leverkusenin suomalaiskapteeni on pelannut tällä kaudella yhtä vaille kaikissa joukkueensa sarjaotteluissa.