Leo Messin nykyinen sopimus PSG:n kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Messin Jorge-isä edustaa poikaansa sopimusneuvotteluissa. Jorge Messi tapasi PSG:n edustajat helmi-maaliskuun vaihteessa Pariisissa. Tapaaminen ei johtanut yhteisymmärrykseen uudesta jatkosopimuksesta, mutta osapuolet sopivat tapaavansa toisensa uudelleen lähitulevaisuudessa.

Marcan saamien tietojen mukaan Messin ykkösvaihtoehto on edelleen jäädä PSG:hen.

Jatkosopimuksen solmiminen ei ole kuitenkaan niin yksinkertaista kuin aiemmin annettiin ymmärtää. Pariisilaismedian mukaan PSG ei ole järin tyytyväinen Messin suuriin palkkavaatimuksiin, jotka ovat tiettävästi vain nousseet voitetun maailmanmestaruuden jälkeen.

Lehden mukaan Messin jatkosopimus PSG:n kanssa riippuu siitä, millaisen urheilullisen projektin seura kykenee tarjoamaan argentiinalaistähdelleen. PSG:n nykyinen päävalmentaja Christophe Galtier jättänee seuran viimeistään kuluvan kauden jälkeen. Messi haluaa myös tietää, kenet seura aikoo palkata uudeksi päävalmentajakseen ennen kuin tekee ratkaisun mahdollisesta jatkosopimuksesta.

Mediatietojen mukaan saudiarabialaisseura Al-Hilal haluaa Messin riveihinsä ja on valmis tarjoamaan hänelle hyvin rahakasta sopimusta, mutta Marcan mukaan Messi ei ole suinkaan kiinnostunut mahdollisuudesta siirtyä Saudi-Arabiaan.