Barcelona vankisti asemiaan La Ligan kärkipaikalla, kun se kukisti Real Madridin sunnuntaina pelatussa El Clásicossa maalein 2-1.

Barcelonan joukkue oli luonnollisesti juhlatuulella pelin jälkeen, mutta kesken juhlien sosiaaliseen mediaan ilmestyi hieman yllättävääkin kuvamateriaalia.

Barcelonan Ferran Torres julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän juhli voittoa Camp Noulla, mahdollisesti joukkueen pukuhuoneessa. Torresin kanssa kuvassa on Pierre-Emerick Aubameyang. Erikoisen kuvasta tekee se, että Aubameyang on Chelsean pelaaja.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

barcacentre

@barcacentre
Ig story Ferran. [ferrantorres] #fcblive

Aubameyang pelasi Barcelonassa viime vuoden kevätkauden ennen kuin siirtyi kesällä Chelseaan. Mies tiettävästi yritti päästä tammikuun siirtoikkunassa uudestaan Barcelonaan, mutta FIFAn säännöt eivät sallineet näin montaa siirtoa vuoden aikana.

Chelseassa 33-vuotias hyökkääjä on jäänyt täysin sivuosaan. Häntä ei valittu lainkaan kevään Mestarien liiga -ryhmään ja Valioliigassakin peliaikaa on tullut tammikuun jälkeen kokonaiset seitsemän minuuttia.

Lue lisää