Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri on vahvistanut, että keskikenttäpelaaja Paul Pogba pudotettiin joukkueen kokoonpanosta myöhästymisen takia.

Torinon suurseura voitti torstaina Freiburgin 1-0 Eurooppa-liigan neljännesvälierien avausosassa, mutta Pogba, 29, ei ollut edes vaihtopenkillä mukana.

Moneet lähteet tiesivät kertoa jo ennen peliä, että ranskalaistähti on pudotettu kokoonpanosta ”kurinpidollisista syistä”. Allegri vahvisti tiedot lehdistölle ottelun alla.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

B/R Football

@brfootball
February 28: Paul Pogba makes his long-awaited Juventus return

March 9: Dropped by Juve for their Europa League game due to disciplinary reasons, per multiple reports

😑

– Hän oli eilen illalla myöhässä, ja kunnioituksesta joukkuetta kohtaan on mielestäni vain oikein, ettei häntä kutsuta. Hän on jälleen käytettävissämme huomisesta lähtien, sanoi Allegri.

– Juventuksen kaltaisessa joukkueessa on säännöt, ja niitä on kunnioitettava ennen kaikkea veteraanien toimesta. Jotta voi mennä kilpailussa loppuun asti, tarvitaan teknisen osaamisen ja laadun lisäksi ennen kaikkea luonnetta ja moraalista voimaa.

Pogba edusti Juventusta ensimmäisen kerran jo vuosina 2012-2016 ja palasi seuraan viime kesänä Manchester Unitedista, jossa hänen sopimuksensa päättyi viime kauteen.

Hänen paluunsa Italiaan ei ole ottanut vielä kunnolla tuulta alleen, sillä polvivammasta kärsinyt Pogba on pystynyt pelaamaan tällä kaudella vasta kahdessa ottelussa.

Aiempina Italian-vuosinaan hän voitti neljä Serie A:n mestaruutta ja pääsi kolmella kaudella sarjan tähdistökentälliseen.