Bayern München nimesi Thomas Tuchelin uudeksi päävalmentajakseen viime perjantaina.

Julian Nagelsmann sai potkut puolentoista vuoden mittaisen pestinsä päätteeksi.

Bayern on parhaillaan Bundesliigassa toisena pisteen perässä sarjakärki Borussia Dortmundia. Se on myös mukana Mestarien liigan puolivälierissä ja Saksan Cupissa, joten Bayernilla on edelleenkin teoriassa mahdollisuus voittaa triplamestaruus kuluvalla kaudella.

Espanjalaismedia Relevon saamien tietojen mukaan Tuchel vietti pitkiä aikoja Ibizalla saatuaan potkut Chelseasta syyskuussa. Ibizalla asunnon omistava Tuchel opiskeli aktiivisesti espanjaa voidakseen tulevaisuudessa valmentaa Espanjassa.

Relevon mukaan Real Madrid tiedusteli Tuchelin saatavuutta valmentajan edustajilta ensi kautta varten. Tuchel vastasi tiedusteluihin positiivisesti, mutta kontaktit eivät lopulta edenneet sen pidemmälle.

Bayern oli tietoinen Tuchelin ja Real Madridin välisestä yhteydenpidosta ja päätti siten toimia nopeasti saadakseen valmentajan itselleen. Bayern suunnitteli aluksi palkkaavansa Tuchelin päävalmentajakseen vasta kuluvan kauden jälkeen, mutta ei halunnut ottaa riskiä Tuchelin mahdollisen Real Madrid -pestin suhteen.

Real Madridin nykyinen päävalmentaja Carlo Ancelotti saattaa jättää seuran jo kuluvan kauden jälkeen, vaikka luotsin sopimus kattaa vielä ensi kauden.