Antonio Conten on määrä saada potkut Tottenhamista tällä viikolla, kertoo Telegraph.

Telegraphin mukaan Tottenhamin seurajohto nostanee valmennusryhmään kuuluvan Ryan Masonin edustusjoukkueen väliaikaiseksi päävalmentajaksi. Mason valmensi Tottenhamia muutaman kuukauden ajan myös keväällä 2021, kun seura antoi potkut José Mourinholle.

Conte kritisoi suorasanaisesti pelaajiaan viime viikonloppuna, kun Tottenham jäi tasapeliin Southamptonin kanssa. Conte sanoi lehdistölle, ettei pelaajat muun muassa halua pelata paineen alla, eivätkä he ota koskaan kanna minkäänlaista vastuuta joukkueen tuloksista. Lisäksi Conte kutsui pelaajiaan itsekkäiksi.

Conten sopimus Tottenhamin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Fabrizio Romanon saamien tietojen mukaan Conte ei halua jatkaa seurassa ja se on ollut selvää jo sen jälkeen, kun Tottenham putosi Mestarien liigasta. AC Milan pudotti Tottenhamin Mestarien liigan neljännesvälierissä yhteismaalein 1-0.

Tottenham on parhaillaan neljäntenä Valioliigassa, mutta se on jo menettänyt pokaalihaaveensa pudottuaan kaikista cup-kilpailuista.