Neymar on päättänyt pelata loppu-uransa PSG:ssä, kertoo The Athletic.

Lähteen mukaan Neymar haluaa on lopettaa uransa Pariisissa ja voittaa seurassa Mestarien liigan. Mestarien liigan voittaminen PSG:ssä on Neymarin ehdoton ykköstavoite, eikä pelaaja halua enää edustaa toista seuraa uransa aikana.

Neymarin nykyinen sopimus PSG:n kanssa päättyy kesällä 2027.

31-vuotias vasen laitahyökkääjä on edustanut PSG:tä elokuusta 2017 lähtien. Neymar on edelleen historian kallein jalkapalloilija. PSG maksoi Neymarista 222 miljoonan euron maailmanennätyssumman Barcelonalle.

Ranskalaismediassa on uutisoitu aktiivisesti viime kuukausina siitä, että PSG haluaisi mielellään päästä kallispalkkaisesta pelaajastaan eroon. Viime vuosina Neymar on myös halunnut vaihtaa maisemaa, mutta nykyään brasilialaistähti tuntee olonsa mukavaksi Pariisissa.

Neymar käväisi hiljattain nilkkaleikkauksessa ja on loppukauden sivussa pelikentiltä. Neymar ehti pelata tehokkaan kauden ennen loukkaantumistaan. 29 ottelussa syntyi 18 maalia ja 17 maalisyöttöä.