Marco Reusin sopimus Borussia Dortmundin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Dortmundin ehdottomiin seuralegendoihin lukeutuva Reus on neuvotellut jo kuukausien ajan uudesta sopimuksesta, mutta yhteisymmärrystä ei ole syntynyt.

Saksalaismediassa kerrottiin Dortmundin ilmoittaneen Reusille talvella, että pelaajalle tarjotaan jatkosopimusta vain siinä tapauksessa, jos hän suostuu puolittamaan palkkansa. Vaatimus oli melkoinen ja samalla saksalaismedian mukaan RB Leipzig tarjosi Reusille sopimusta ensi kaudeksi.

Bildin saamien tietojen mukaan Reus on näyttänyt vihreää valoa merkittävälle palkanalennukselle ja uudelle jatkosopimukselle. Lehden mukaan Reusin 12 miljoonan euron vuosipalkka putoaa seitsemään miljoonaan euroon. Kyseessä on ensi kauden mittainen sopimus.

33-vuotias Reus on Dortmundin kapteeni. Urallaan useista vakavista loukkaantumisista kärsinyt Reus on pelannut rikkonaisen kauden. Reus on muun muassa kärsinyt nilkkavammoista, mutta on siitä huolimatta tehnyt tällä kaudella kahdeksan maalia ja antanut seitsemän maalisyöttöä.

Reus on pelannut Dortmundissa vuosien saatossa jopa 380 ottelua.