AS Roman päävalmentaja José Mourinho on saanut valtavan tarjouksen Saudi-Arabiasta, kertoo Corriere dello Sport.

Lehden mukaan Mourinho saisi valita Saudi-Arabian A-maajoukkueen, Cristiano Ronaldon edustaman Al-Nassrin ja Al-Hilalin väliltä uuden joukkueensa.

Saudi-Arabian valtio haluaa Mourinhon valmentamaan maahan. Saudi-Arabia tarjoaa Mourinholle kaksivuotista sopimusta ja peräti 60 miljoonan euron vuosipalkkaa.

Lisäksi Mourinho voisi purkaa sopimuksensa jo vuoden jälkeen tai jatkaa sitä aina kesään 2026, jolloin pelataan seuraavat MM-kisat.

Corriere dello Sportin mukaan Mourinhon ykköstavoite on jatkaa AS Romassa, mutta siitä huolimatta luotsi keskustelee valmennusryhmänsä kanssa mahdollisuudesta siirtyä Saudi-Arabiaan.

Mourinhon nykyinen sopimus AS Roman kanssa päättyy ensi kauden jälkeen. Mourinho ei ole julkisesti vahvistanut valmentavansa seuraa vielä ensi kaudella. Italialaismedian mukaan Mourinho vaatii seurajohdolta huomattavasti suurempaa panostusta siirtomarkkinoilla, jotta AS Roma saisi jalkeille kilpailukykyisen joukkueen.

AS Roma on parhaillaan viidentenä Serie A:ssa. Se on myös mukana Eurooppa-liigan puolivälierissä, joissa vastaan asettuu Feyenoord.

LUE LISÄÄ