Victor Osimhen on pelannut suorastaan loistavan kauden Napolissa.

24-vuotias hyökkääjä on pelannut kaikki kilpailut mukaan lukien 31 ottelussa, joissa on syntynyt yhteensä jopa 26 maalia.

Osimhen johtaa ylivoimaisesti Serie A:n maalipörssiä ja onnistui viimeistelemään myös viisi maalia Mestarien liigassa. Napoli putosi Mestarien liigasta tiistaina hävittyään puolivälierissä AC Milanille yhteismaalein 1-2. Osimhen viimeisteli Napolin ainoan maalin otteluparissa.

Osimhenin tulevaisuudesta on puhuttu jo pitkään. Napolin puheenjohtaja Aurelio De Laurentiis on todennut julkisuudessa aikovansa pitää joukkueen suurimmat tähdet seurassa tulevaisuudessakin, mutta se saattaa olla helpommin sanottu kuin tehty. Osimhen on nimittäin herättänyt lukuisten suurseurojen kiinnostuksen.

La Gazzetta dello Sportin mukaan Napoli on asettanut Osimhenille 150 miljoonan euron hintalapun. Sitä halvemmalla joukkueen ykköstykki ei ole lähdössä Napolista.

Lehden mukaan ainakin Manchester United, Bayern München ja PSG ovat kiinnostuneet Osimhenistä.

Napoli johtaa Serie A:ta 14 pisteen erolla Lazioon, kun kahdeksan sarjakierrosta on pelaamatta. Napoli on voittanut edellisen kerran Italian pääsarjamestaruuden keväällä 1990.