José Mourinho on vastannut Antonio Cassanon alentaviin kommentteihin valmennustaidoistaan.

Italian entinen maajoukkuepelaaja Cassano, 40, kyseenalaisti Mourinhon kyvyt sanomisillaan Christian Vierin Podcastissa.

Cassano vihjasi, ettei Real Madridin kannata palkata portugalilaista takaisin, jos he haluavat oikean valmentajan. AS Romaa valmentava Mourinho on yhdistetty takaisin Los Blancosin peräsimeen.

– Jokaisella on oikeus mieltymyksiinsä ja kritisoida, mutta kun se kohdistuu muihin, kuten Antoniolla, se on erilaista, Mourinho kommentoi lehdistölle.

– Jotkut meistä tekevät töitä jalkapallon eteen. Hän haluaa vain nauttia olostaan.

Cassano pelasi Romassa, Interissä ja Real Madridissa. Hänet muistetaan Madridissa vain takistaan. Romassa hän voitti Supercoppan pelaamatta. Interissä hän ei pärjännyt edes Lombardia Cupin ystävyysottelussa.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

MourinhoXtra™

@Mourinho_Xtra
"In Madrid Cassano will only be remembered for his JACKET."

~Jose Mourinho

Mourinho viittasi takkikuittauksellaan Cassanon näyttävään asusteeseen vuoden 2006 esittelytilaisuudessaan uutena Real Madrid -pelaajana. Italian entinen maajoukkuepelaaja vietti vain kaksi vuotta Madridissa.

Mourinho valmensi Real Madridia vuosina 2010-2013 voittaen kolme pokaalia.

– Te tiedätte mitä minä olen voittanut Romassa, Interissä ja Real Madridissa. Hänellä saattaa olla ongelmia minun kanssa, mutta minulla ei ole ongelmia hänen kanssaan, Mourinho jatkoi.

LUE MYÖS!