Veikkausliigan sarjanousija KTP avasi lauantaina voittotilinsä tällä sarjakaudella, kun se kaatoi IFK Mariehamnin kotikentällään 2-1.

Ensimmäinen maali nähtiin aivan avausjakson loppuhetkillä. Ykkösen viime kauden maalikuningas Mika pääsi puolittaiseen läpiajoon Matias Lindforsin syötöstä, haki puolustajien keskellä oikean jalkansa vapaaksi ja sijoitti pallon takakulmaan. Kyseessä oli samalla KTP:n kauden ensimmäinen osuma.

Toista jaksoa oli takana vajaat pari minuuttia, kun IFK tuli tasoihin. Jamie Hopcuttin antama vapaapotku kimposi takatolpalle Alvaro Ngamballe, joka puski pelivälineen sisään.

KTP osui kuitenkin vielä kertaalleen 65. minuutilla. Kulmapotku pelattiin lyhyenä Jack de Vriesille, joka harhautti yhden puolustajan ennen kuin tarjoili takaviistoon syötön Willis Furtadolle, joka latasi pallon ensikosketuksellaan sisään.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
MAALI ⚽️

KTP toistamiseen tänään johtoon kauniin kuvion päätteeksi!

Willis Furtado 🇨🇻

Tilanne Tolsalla 2–1.

#veikkausliiga #KTPIFKM

IFK Mariehamnin loppukiri hankaloitui entisestään, kun Jean-Christophe Coubronne otti lyhyen ajan sisällä kaksi keltaista korttia ja sai ennenaikaisen suihkukomennuksen 88. minuutilla.

Kotkalaisilla on kolmen pelin jälkeen neljä pistettä ja IFK Mariehamnilla yksi.

Päivän toisessa Veikkausliigan ottelussa SJK ja FC Lahti päätyivät Seinäjoella 0-0-tasapeliin. Kumpikin on voittanut tällä kaudella yhden ottelun ja pelannut kaksi tasapeliä.