PSG:n kautta voi pitää suurena epäonnistumisena.

Se on paljon sanottu, sillä seura johtaa Ranskan pääsarjaa kuuden pisteen erolla Lensiin. PSG kuitenkin putosi Mestarien liigasta ja Ranskan cupista jo neljännesvälierävaiheessa.

Mestarien liigasta putoaminen niin aikaisessa vaiheessa oli PSG:lle valtava takaisku, sillä joukkue on rakennettu voittamaan turnaus. Se ei ole kuitenkaan onnistunut siinä suurista panostuksista huolimatta.

PSG:n keulakuva ja ykköstähti Kylian Mbappé on metsästänyt Mestarien liigan voittoa jo usean vuoden ajan. Mbappé pelasi PSG:n kanssa Mestarien liigan finaalissa elokuussa 2020, mutta tuolloin Bayern München oli parempi.

France 3 haastatteli Mbappéa, joka kertoi tavoittelevansa Mestarien liigan voittamista PSG:n kanssa myös tulevaisuudessa.

– Mikä on seuraava taso? Voittaa Mestarien liiga. Olen jo pelannut finaalissa, välierissä, puolivälierissä ja neljännesvälierissä. Missä aion voittaa sen? PSG:ssä. Olen pariisilainen ja lisäksi minulla on sopimus seuran kanssa, joten aion voittaa sen PSG:ssä.

Mbappén tulevaisuudesta on puhuttu paljon myös viime aikoina, mutta Mbappé on antanut julkisuudessa kommentteja, joissa hän on vahvistanut jäävänsä Pariisiin myös ensi kaudeksi. Mbappén sopimus PSG:n kanssa päättyy ensi kauden jälkeen ja siinä on pelaajan käytössä oleva optio kaudesta 2024-25.