Neymarin kausi päättyi jo helmikuussa. Neymar loukkasi nilkkansa ja joutui leikkaukseen. Brasilialaistaiturin on määrä palata pelikentille kesällä.

On kuitenkin mahdollista, ettei Neymaria enää nähdä PSG:n paidassa.

PSG:tä lähellä olevan Le Parisienin mukaan seurajohto yrittää päästä kallispalkkaisesta Neymarista eroon jo kuluvan kauden jälkeen. Se on tosin helpommin sanottu kuin tehty, sillä maailmasta ei löydy juurikaan seuroja, jotka ovat halukkaita tai kykeneväisiä maksamaan Neymarin yli 35 miljoonan euron vuosipalkkaa.

Le Parisienin mukaan PSG:n seurajohto pelkää, ettei mahdollista siirtoa voisi toteuttaa, koska Neymar ei välttämättä pääsisi lääkärintarkastusta läpi. Neymar on kärsinyt viime vuosina lukuisista nilkkavammoista, jotka ovat pitäneet taiturin sivussa pelikentiltä kuukausikaupalla. Pelaajan nilkat ovat siinä kunnossa, että Neymar tulee todennäköisesti kärsimään nilkkavaivoista koko loppu-uransa ajan.

31-vuotiaan laitahyökkääjän sopimus PSG:n kanssa päättyy kesällä 2025.

The Athletic uutisoi hiljattain Neymarin asettaneen tavoitteekseen pelata loppu-uransa PSG:ssä. Lue lisää täältä.