José Mourinhon nykyinen sopimus AS Roman kanssa päättyy ensi kauden jälkeen.

Mourinhon tulevaisuudesta AS Romassa on puhuttu pitkään. Italialaismedian mukaan Mourinho on valmis jäämään ensi kaudeksi AS Romaan, jos seura panostaa merkittäviä summia joukkueeseen kesän siirtomarkkinoilla.

Mourinho ei ole toistaiseksi vahvistanut mediassa valmentavansa AS Romaa vielä ensi kaudella, vaikka luotsin sopimus onkin voimassa.

Tuttosportin saamien tietojen mukaan Brasilian jalkapalloliitto pitää Mourinhoa potentiaalisena vaihtoehtona A-maajoukkueen uudeksi päävalmentajaksi.

Carlo Ancelotti on edelleen liiton selvä ykkösvaihtoehto, mutta Ancelottin saaminen maajoukkuevalmentajaksi ei ole yksinkertainen operaatio, sillä luotsi on viime aikoina kertonut julkisuudessa valmentavansa Real Madridia vielä ensi kauden.

Tuttosportin mukaan Brasilian jalkapalloliitto pitää Mourinhoa ensimmäisenä varavaihtoehtonaan, jos Ancelottin suostutteleminen ei tuota tulosta.

Mourinho paljasti talvella hylänneensä Portugalin jalkapalloliiton tarjouksen. Portugalin jalkapalloliitto tarjosi Mourinholle A-maajoukkueen päävalmentajan pestiä.