Jude Bellinghamin tulevaisuudesta on puhuttu jo kuukausikaupalla.

19-vuotiaan keskikenttäpelaajan on määrä siirtyä kesällä Borussia Dortmundista Real Madridiin. 

Muun muassa Fabrizio Romanon mukaan Bellingham on jo päässyt Real Madridin kanssa yhteisymmärrykseen sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista. Dortmundin ja Real Madridin on tarkoitus neuvotella Bellinghamin siirtosummasta vielä toukokuun aikana, jotta siirto saataisiin maaliin mahdollisimman pian.

Bayern Münchenin seuralegenda ja entinen puheenjohtaja Karl-Heinz Rummenigge toivoo Bellinghamin jäävän Dortmundiin vielä ensi kaudeksi.

Rummenigge muistuttaa Dortmundin tarjoavan Bellinghamille hyvin merkittävää palkankorotusta. Saksalaismedian mukaan Bellingham olisi kieltäytynyt jatkosopimustarjouksesta, joka olisi nostanut hänen vuosipalkkansa 14 miljoonaan euroon.

– Näköjään Real Madridista puhutaan hänen uutena seurana. Bellinghamin sopimus Dortmundin kanssa kestää kesään 2025 ja he haluaisivat tehdä hänen kanssa vuoteen 2026 ulottuvan jatkosopimuksen. Dortmund tarjoaa Bellinghamille valtavaa palkankorotusta. Jos olisin Bellinghamin neuvonantaja, kehottaisin häntä solmimaan jatkosopimuksen Dortmundin kanssa ja jättämään seuran vasta vuoden päästä, Rümmenigge totesi Der Westenille.

Rummeniggen mielestä Bellingham ei ole vielä sillä tasolla, jotta hän voisi nousta Real Madridin avauskokoonpanoon.

– Bellingham on vielä kaukana siitä tasosta, että hän olisi selvä avauskokoonpanon pelaaja Real Madridissa. Luka Modric ja Toni Kroos pelaavat Real Madridissa vielä ensi kauden. En usko, että Bellinghamille on helppoa nousta Real Madridissa avauskokoonpanon pelaajaksi.

LUE MYÖS