Jude Bellingham on siirtymässä ensi kaudeksi Real Madridiin.

Muun muassa Fabrizio Romano kertoi viime viikolla Bellinghamin päässeen yhteisymmärrykseen sopimuksesta Real Madridin kanssa. Real Madridin ja Borussia Dortmundin on myös määrä päästä tuota pikaa sopuun siirtosummasta. Marcan mukaan se on noin 100-120 miljoonaa euroa.

Bild paljasti Real Madridin tarjonneen Bellinghamille peräti 20 miljoonan euron vuosipalkkaa. Bellingham allekirjoittaa Real Madridin kanssa kuusivuotisen sopimuksen, joka pitää hänet Bernabéulla kesään 2029 asti.

Bildin mukaan Dortmund tarjosi Bellinghamille jatkosopimusta 14 miljoonan euron vuosipalkalla. Bellingham olisi ollut tarjouksen hyväksyessään Dortmundin seurahistorian parhaiten palkattu pelaaja. 19-vuotias nuorukainen oli kuitenkin jo päättänyt aiemmin poistua Dortmundista kuluvan kauden jälkeen.

Muun muassa Manchester City oli valmis tarjoamaan Dortmundille suurempaa siirtosummaa, mutta Bellingham halusi siirtyä ennemmin Real Madridiin, joka ei olisi suostunut maksamaan mediatietojen mukaan aluksi vaadittua 150 miljoonan euron korvausta keskikenttäpelaajasta.

LUE MYÖS