Cristiano Ronaldo jää palkinnotta ensimmäisellä kaudellaan Al-Nassrissa. Joukkue sijoittuu toiseksi Saudi-Arabian liigassa. Tämä varmistui lauantaina illalla, kun Al-Nassr pelasi 1–1-tasapelin Ettifaqin vieraana. Tuleva mestari Al-Ittihad selvitti oman stressitestinsä ja kasvatti piste-eron sarjan kärjessä viiteen voittamalla Al-Feihan 3–0. Jäljellä on enää päätöskierros.

Al-Nassrille tulos on sitäkin karvaampi, kun Saudi-Arabia isännöi joulukuussa pidettäviä seurajoukkueiden MM-kisoja. Maan hallitsevana mestarina Al-Ittihad saa oikeuden osallistua turnaukseen.

Al-Nassr hävisi Al-Ittihadille myös supercupin välierässä tammikuun lopulla. Cupissa tie nousi pystyyn samaten välierävaiheessa, kun Al-Nassr kärsi kotiluolassaan 0–1-tappion Al-Wehdalle.

Ronaldon aika Al-Nassrissa ei ole ollut suvereenia näytöstä. Hän on tehnyt tämän vuoden puolella yhdeksän pelitilannemaalia eli yhtä monta kuin hyökkääjäparinsa Talisca. Kun Ronaldo liittyi Al-Nassriin vuodenvaihteessa, joukkue vielä johti niukasti sarjaa. Uransa kuuluisimmat sankariteot Ronaldo teki ennen vuotta 2019, ja hänen väitetään olevan jo nyt tyytymätön tilanteeseensa Saudi-Arabiassa.

LUE MYÖS