Internazionale on Coppa Italian mestari vuosimallia 2023.

Inter voitti myöhään keskiviikkoiltana finaalissa Fiorentinan 2-1. Interille kyseessä oli toinen peräkkäinen Coppan mestaruus. Simone Inzaghi johdatti Interin Coppan mestariksi myös viime kaudella, kun Juventus kaatui finaalissa 4-2.

Nico González vei Fiorentinan johtoon jo kolmannella minuutilla, mutta se ei riittänyt.

Lautaro Martínez viimeisteli molemmat Interin maalit Fiorentinan verkkoon. Lautaro pelaa loistavaa kautta. Argentiinalaiskärki on viimeistellyt kuluvalla kaudella komeat 27 maalia Interin paidassa.

Lautaro juhli joulukuussa Argentiinan kanssa maailmanmestaruutta, voitti nyt Coppan ja pelaa Interin kanssa muutaman viikon päästä Mestarien liigan finaalissa, jossa vastaan asettuu Manchester City. Lautaro on pelannut urallaan kahdeksassa finaalissa, joista hän voittanut jopa seitsemän.

Fiorentinan 22 vuoden mittainen pokaaliton putki jatkuu vielä ainakin kahden viikon ajan. Fiorentina kohtaa West Hamin Konferenssiliigan finaalissa 7. kesäkuuta.