Lucas Hernándezin kausi on mennyt pahemman kerran penkin alle.

Bayern Müncheniä edustava Lucas oli syys- ja lokakuun sivussa pelikentiltä lihasrepeämän vuoksi.

Topparina ja laitapuolustajana tunnettu Lucas ehti päästä pelikuntoon Qatarin MM-lopputurnaukseen mennessä, mutta Lucas loukkasi polvensa vakavasti ensimmäisessä kisaottelussa. Lucas loukkasi polvensa eturistisiteitä ja edessä oli leikkaus. Lucas on ollut siitä lähtien sivussa pelikentiltä.

Puolustaja palasi hiljattain Bayernin joukkueharjoituksiin ja hänen odotetaan pääsevän pelikuntoon kesään mennessä.

Foot Mercaton saamien tietojen mukaan PSG on hyvin kiinnostunut hankkimaan maailmanmestarin riveihinsä. PSG hakee kesän siirtoikkunassa uutta topparia ja kokee Lucasin sopivan siihen rooliin paremmin kuin hyvin.

Lähteen mukaan Lucas on agentteineen keskeyttänyt jatkosopimusneuvottelut Bayernin kanssa saatuaan kuulla PSG:n kiinnostuksesta. Toppari on lähtökohtaisesti hyvin halukas siirtymään PSG:hen.

Topparin nykyinen sopimus Bayernin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen, joten jos jatkosopimusta ei synny pian, joutunee Bayern asettamaan hänet myyntiin kesän siirtoikkunassa. Bayern hankki Lucasin Atléticosta peräti 80 miljoonalla eurolla kesällä 2019.

LUE MYÖS